Halli hallå

Ja det var ju ett tag sen jag skrev här... Orkar inte riktigt skriva om vår (min mammas och fasters) roadtrip runt nordön så ni får helt enkelt bara lite blandade bilder. Det var mysigt i alla fall och nu har mammsen åkt hem sen två veckor sen.
 
 
Kan ta resan lite snabbt. Vi åkte först ner till Tongariro för att göra Tongariro Crossing, vi gick upp vid 4 för att sen få reda på att vi inte fick gå för att det var alldeles för blåsigt och det hade då varit farligt att gå (man hade typ blåst av nån krater eller nått) så det var rätt tråkigt. Vi åkte uppåt norr igen till en kiwifarm och tog en snabbis förbi Mount när vi ändå var där. Sen bar det av uppåt. Vi åkte till den nordligaste punkten i hela NZ och DET VAR SÅ GRYMT FINT DÄR OMG. Där fanns det också en öken sådär mitt i ingenstans. Efter det åkte vi till Bay of Islands. Tog en båttur och kollade på Hole in the Rock och vi paddlade i 4 timmar i stekande sol, trevligt. Sen efter det åkte vi tillbaks till Hamilton igen, en liten snabb resumé sådär. Så blir det när man inte bloggar på en månad..
 
När mammsen stack åkte jag ner och hade svenne reunion med Malin och Torun nere i Carterton. Mysigt att träffa dem efter 6 månader och ta ikapp allt. Att bara ha negativ svennetid (låter väldigt deprimerande, men det är det ej) är också alltid skönt och det var så himla kul att träffa dem igen. Trots att det innebar 9h bussresa ner till C-ton och 9h bussresa tillbaka. När jag kom tillbaka åkte jag och värdisarna + släkten till Sandspit för att chilla de sista dagarna på sommarlovet. Strand + sol + bad var väl det bästa sättet att summera det på.
 
I tisdags började skolan igen och i år är jag year 13, äldst på skolan alltså. Fast jag är ju ett år äldre än alla andra ändå. Första skoldagen var i alla fall massa fix med schemat, fick inte riktigt alla ämnen jag ville ha. Men spela roll, året räknas ju ändå inte för mig. Ämnena jag tar i år är i alla fall: Engelska, Advanced PE, Sport and Leisure Leadership, Travel and Tourism och Musik. Eftersom jag bara har 5 ämnen har jag en håltimme varje dag, så sluta tidigare en dag i veckan, sovmorgon en gång i veckan och lite hål mitt på dagen är ju gött. Onsdag åkte vi i alla fall på Year 13 Camp till Raglan och kom hem i Fredags. Var grymt kul och lärde känna ännu fler personer. Hela campet gick liksom ut på att alla skulle lära känna varandra bättre för att få ett så bra år som möjligt. Nu var ju dock typ inte ens hälften av alla Y13's där, men vi som var där hade det grymt bra i alla fall. På måndag börjar skolan på riktigt, woho typ, fast nä.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback