Äventyr

Nu ni, nu har jag varit ute på äventyr igen.
 
Eftersom skolan är i princip likadan varje dag känner jag att jag inte har så jättemycket att berätta om. Jo vårt Y13 common room öppnade i Tisdags men jag har ju inte varit i skolan på hela veckan, hehe. Too cool for school, eller bara äventyr + sjukdom efter det. Men ni kan vara lugna, imorgon ska jag tillbaka till skolan igen.
 
Torsdag kväll tog jag i alla fall nattbussen till Wellington (något jag aldrig kommer göra igen då jag sov max 2 timmar). Mötte upp Torun i Welly och hängde runt hela Fredagen tills eftermiddagen då vi åkte hem till Alex. Och ja, det är där vi spenderade resten av helgen. Alex födelsedag var ju på Torsdagen och det var därför jag åkte ner. Så jag har haft en trevlig helg i Welly med mina svenskar och Måndag morgon åkte jag hem igen tillbaka till Hamilton. Så de två senaste dagarna har jag varit sängliggandes och nu väntar jag på ishockey kvartsfinalen, dags att heja fram Sverige!!
 
Lite tråkigt att ingen i detta land bryr sig om vinter-OS men jag antar att om den enda medaljen man har vunnit var ett silver 1992 så är det nog inte så kul.. Mina värdisar hejar i alla fall på Sverige med mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback