Vårens första dag

Yo peeps, det är september vilket innebär att det officiellt är vååååååår!! Dagen har inte bjudit på så jättefint vårväder, men det börjar synas på träden och buskarna att våren är på väg. Det blommar lite här och där. Vill ha sommar nu, nu, nu!
 
I torsdags lämnade frenchisarna oss på FFC. Saknar Alex och Alexis redan, de två jag lärde känna bäst under deras 5 veckor här. But I'll meet them again someday!
 
Igår var jag och Mary och kollade på när Tim's band spelade i Tauranga. Efter åkte vi och besteg Mount Maunganui. Soligt och varmt och jag svettades halvt ihjäl och ja, det är vinter. Utsikten var dock fantastisk när vi kom upp, jag menar titta bara på den där fina stranden och havet. Havet var så blåååååått!! Kändes mer som om jag var på nån grekisk ö än NZ. Det bästa med det här stället kan ju vara att Mary och Alan är delägare i en lägenhet som ligger här (orkar inte förklara hur det går till men typ delägare) med pool, tennisbanor osv som ligger 50m från havet och vi ska åka hit en vecka i oktober och endast chillaaaaa.
 
Har så mycket att se fram emot nu, snowtrip om 3 veckor, south island tour om en månad och efter det Tauranga. Att det nästan är sommarlov efter det är så himla gött så jag tror jag spricker. Dock är ju inte skolan så himla ansträngande för mig men det är ändå alltid skönt med looooov.
 
Måste ta tag i mitt liv litegrann nu också. Varning för tjejsnack. Jag har ätit alldeles för mycket skit på sistone och rört på mig alldeles för lite så jag känner att jag börjat lägga på mig några extrakilo, okej inte ens några extrakilo utan ganska många extrakilo!! Så nu blir det mindre skräpmat (hejdå chokladen) och mer springande för min del. Nog för att jag vet att utbytisar går upp i vikt, men jag kan ju faktiskt förhindra det lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback