Ett år utan höst

Något som jag precis kom på är att jag under 2013 inte kommer få uppleva en höst. Året började med vinter, vår, sommar och sen åkte jag till NZ och det blev vinter, vår och nu är det typ sommar (inte officiellt eftersom första sommarmånaden inte är förrän December men jag kallar då 23 grader sommar i alla fall). Lite kvällstankar idag sådär.
 
Sen senast jag skrev har jag jobbat på brännan för jag har faktiskt lärt mig hur man använder sunblock nu så att jag inte bränner mig, tro det eller ej! Ingen return of the kräfta nu heller. Fräknarna är på plats i ansiktet igen och håret har redan blekts (utan hjälp av citron!!!). Tror jag i slutet av denna sommar kommer ha vitt hår och vara sjukt brunt om vädret fortsätter som det så fint börjat. Att jag snart åker till Aussie där det är ca 30-35 grader börjar få mig att tänka om jag kommer överleva, den som lever får se. Air NZ har också släppt bästa reklamfilmen, älskar Air NZ.
 
 
I Söndags sprang jag Round the bridges. Man kunde springa 12k och 6k, sprang ju självklart den kortare sträckan. Skulle springa själv först eftersom Mary skulle springa 12k men när jag kom dit hittade jag två tjejer från mitt cricket team så jag sprang med dem. Kom i mål i alla fall, så jag är nööööjd! Ni som har mig på facebook såg ju att jag spelat Angry Birds med Tim också, haha. Inte jag som låg bakom det inlägget utan min kära värdmamma. Vi hittade det precis innan vi skulle åka hem från pizzanight hos nana Judy. Tim byggde upp det och jag sköt fåglarna, svårare än vad man tror faktiskt ;)
 
Vet ni vad vi gjorde inatt då?? MIDNATTSPREMIÄR AV CATCHING FIRE :D Alltså jag döööör vad bra den var så om ni inte har sett den gå och se den för den är så himla bra och så himla mycket bättre än första filmen och så lik boken och Peeta är så snygg så att jag dör. Wiiihhhhh. Nån som vet när Mockingjay kommer ut? Aja efter en lång sovmorgon idag tog jag bussen till the base och hängde runt med Vale. Måste hänga med henne så mycket jag kan nu innan Aussie för dagen jag kommer tillbaka från Aussie lämnar hon NZ. Min kära mongovän <3
 
Alex kommer till mig på lördag kväll och stannar här i Hamilton tills vi åker till Aussie vilket är om 8 (!!!) dagar nu (tack mamma och pappa för att ni lånar ut pengar till er panka dotter <3). En viss svennemorsa landar även i NZ om en månad så nu börjar sommarlovet bli lite mer intressant och det kommer bli mycket turistinlägg framöver både från Aussie och NZ.
 
Fred ut
er Annie P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback