Hello Sweden!

2 gosi bilder från Softis.
 
Tänkte berätta lite vad som hänt de senaste dagarna sedan jag kom till Hamilton. Kom som sagt hit i söndags och då hann jag precis till vårt hus för att börja packa upp lite innan vi åkte till Marys mammas hus för pizzanight där jag träffade väldigt mycket släkt och vänner.
 
Måndagen var min första skoldag och jag var riktigt nervös men jag var inte den ända utbytesstudenten som började på skolan. Utan 6 stycken från Frankrike som ska vara här en månad, Teresa från Italien som stannar här i 2 månader, Emmelie från Nederländerna som ska vara här ett år och så var det jag. Eftersom jag ska vara här 10 månader hamnade jag i year 12 så att jag efter sommarlovet får gå med samma människor. Vi fick en rundtur av skolan och sen välja ämnen. Jag läser English B, Maths - Calculus and Graphs, Music, Recreation and Health, Sports and Leisure och Advanced PE. Det var ett skönt gäng med kiwis som tog hand om mig direkt så skolan går bra faktiskt. Lektionerna är inte alls som i Sverige då lärarna är mycket mer chill och eleverna gör lite som de vill. Det förvånade mig väldigt mycket eftersom de sa att skolan skulle vara mycket mer strikt än vad jag var van vid hemma i Sverige, men det är snarare tvärtom. Min skola är även en av de få skolor i NZ som inte har skoluniform.
 
Idag och igår har rullat på som vanligt och jag trivs. Utom på assemblyn idag. Rektorn fick för sig att vi utbyteselever skulle presentera oss under assemblyn vilket innebär att jag var tvungen att ställa mig och prata inför hela skolan. Ganska hemskt, men jag överlevde!
 
Det är väl i princip allt jag har att berätta för tillfället så nu ska jag nog ut och springa innan det blir för mörkt, take care guys!

Kommentarer
Emma säger:

Hej! Jag ska också på utbytesår 13/14 (i Colorado, USA) och undrar om du vill göra länkbyte??

2013-08-04 | 03:51:12
Bloggadress: http://americaemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback