Jo men det är varmt

Nu sitter jag på mitt rum, dricker iskallt vatten, lyssnar på Lars Winnerbäck och gömmer mig från solen kan man ju säga. Det är för varmt för att orka göra något och solat har jag redan gjort tillräckligt eftersom jag ser ut som en panda i ansiktet (röda ögonlock, så himla fult). Lite flashback till Aussie på det, men inte lika mycket rödhet, tack gode gud!
 
Kan ju säga att allt blev lite tomt efter Aussie, ni vet när man hänger med folk 24/7 och gör saker hela dagarna i 11 dagar och sen bara pang bong tillbaka i Hamilton utan alla mina nya kompisar och bara massa minnen. Men det har nu gått över, fast jag saknar dem fortfarande såklart men inte lika farligt.
 
Jo men jag har fortfarande sommarlov ett bra tag till och nu är det nästan resten av hela sommarlovet planerat. Tidigt imorgon bitti anländer svennemorsa + faster till NZ så vi ska åka upp och hämta dem, wiiiiiih. Så dem stannar med mig och la familia över jul och åker sen på en tripp till sydön. När dem drar åker jag upp till Waihi Beach för att fira nyår där med Alex och hennes familj. Åker sen till Hamilton igen och efter ett par dagar kommer svennemorsa och faster tillbaka och vi åker på rundtur på nordön. 17 januari lämnar svennemorsa NZ och 19 januari åker jag förhoppningsvis ner till Carterton för att spendera ett par dar med Torun och Malin, upp till Hami igen och sen till Sandspit med värdisarna några dagar och sen börjar skolan igen, fullt upp typ. Wiho.
 
5 dagar kvar till jul (vi är inte i svea rike så här firar man 25) och julkänslorna är lika med 0. Jag menar, vart är snön och det julmysiga mörkret? Klagar dock inte för från vad jag har hört har ni inte direkt snö hemma heller så då föredrar jag nog ändå mitt väder framför erat. Trots att jag bränner mig hela tiden trots sunblock. I denna värmen är det i alla fall väldigt gött att vi har en pool på gården även fast den nästan är för varm för att bada i under dagen.
 
Annars då? Imorgon har halva tiden gått. 152 dagar sen jag lämnade Sverige och 152 dagar tills jag lämnar NZ. Vet inte om jag ska skratta eller gråta typ. Känns som det var igår som jag kom till NZ och samtidigt känns det som jag bott här hela mitt liv. Sverige känns som en dröm, ett annat liv. Samtidigt som jag vill vara här vill jag åka hem. Men ja, har som sagt 5 månader kvar så behöver inte ens börja tänka sådär ännu.
 
Ingen bild för jag är en tråkig och röd tjej. Ni som känner mig kan ju gissa hur jag ser ut helt enkelt, hahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback