HOBBITON, FYLKE, MIDGÅRD

Alltså, mina vänner. Jag har nu äntligen satt min fot i Hobbiton. Alla som känner mig vet ju hur himla obsessed med Sagan Om Ringen och The Hobbit jag är så att faktiskt äntligen få komma till Hobbiton är det bästa någonsin. Jag var som ett litet barn på julafton och bara sprang runt och mös. Två timmars guidad tur som avslutades med en cider på The Green Dragon, bättre dag kan man inte ha. Låter bilderna tala för sig själva. Om ni vill få lite mer känsla, sätt på den här låten:
 

 
Nej man ville ju inte gå därifrån, krypa in i ett hobbithål (även fast inget fanns däri) och flytta in var det man ville göra. Jag fick i alla fall en "No admittace except on party business" skylt av min värdmamma, så himla lycklig! Den ska upp på min dörr!
 
Har i alla fall haft för mig en hel del sen mammsen kom och hälsade på, så ska försöka skriva lite fler inlägg nu om vad vi gjort och om jul och sånt innan jag drar till Waihi för att fira nyår med Alex och sen ge mig iväg på fler äventyr runt nordön. Hoppas ni där hemma haft en bra jul i alla fall för det har jag!
Pussar och kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback