Day 5 - Australia Zoo and Surfer's Paradise

Dag 5
Vi vaknade tidigt idag för vi var tvungna att lämna Fraser halv åtta och det skulle packas och äta frukost innan dess. Kan ju säga att jag var lagomt trött eftersom jag fått typ 4-5 timmars sömn den natten för att vi stannade uppe så länge men jag överlevde. Trötta barn på färjan tillbaka till land från Fraser.
 
Sen var det bara att sätta sig på den kära bussen igen och åka buss i 3-4 timmar tills vi äntligen kom fram till dagens höjdpunkt. AUSTRALIA ZOO. Australia Zoo är mest känt för dess föredetta ägare Steve Irwin, the crocodile hunter. Om ni inte vet vem det är så får ni här nedanför en liten film på honom när han visar runt på Australia Zoo.
 

Känner ni igen honom nu? Aja som ni kanske vet så dog han för ett par år sedan av en stingrocka men han är absolut inte bortglömd. Det sitter bilder och minnessaker över hela zooet. Vi spenderade i alla fall ett antal timmar där och matade kängurur, klappade koalor och såg massa andra australiensiska och inte så australiensiska djur. Största besvikelsen var ju då att jag inte fick klappa en vombat vilket gjorde mig mycket ledsen. Som många av mina kära vänner vet så är ju vombat mitt favoritdjur, hehe. Vi såg i alla fall söta vombats så lite glad blev jag i alla fall.
 
Vi fick också kort när vi gosade med en koala, hihi. När jag och Alex var i känguruparken och chillade runt fick vi kängurumat av några backpackers som hade matat klart kängurusarna, haha. Så vi sprang runt och började mata och så kom det en liten tjej på kanske 3-4 år och jag och Alex frågade om hon ville mata och det ville hon. Kängurun som vi försökte få henne att mata ville inte ha maten så vi gick till en som låg ner istället. När ungen trycker maten mot nosen på kängurun så attackerar kängurun henne, ooops. Fick lite dåligt samvete när ungen började gråta och sprang till mamma men familjen såg ju att det inte var vårt fel som tur var, hehehehe.
 
 
Vi satte oss i alla fall på bussen och styrde mot Surfer's Paradise efter en heldag på Australia Zoo. När vi kom fram till vårt hotell i Surfer's så typ hoppade vi runt (läs jag) överallt. Alltså det var så sjukt STORT. Rum som endast 4 personer fick sova i men det var så enormt att typ 10 pers hade kunnat sova där och det fanns sängplatser till 7 personer. Vi gick sen och åt kinesiskt mat hela gruppen tillsammans (inte det bästa om du frågar mig) och sen hade vi fritid till tio då vi var tvungna att vara tillbaka på hotellet. Slutade med att vi satt i lobbyn och pratade länge medans alla väntade på Eirik.. Några hade glömt honom på McDonalds och killen gick vilse, hahahaha. Aja han hittade ju tillbaka till slut, norskar ni vet..
 
Vi hängde en grupp på vårt rum och alla gick en efter en. Eirik hoppade ner från killarnas rum (vi kunde klättra mellan rummen på olika våningar, kult) och jag, Maja och han satt och pratade sjukt länge innan vi till slut gick och la oss vid 2 tiden tror jag. Eller jag och Maja hade väldigt kul efter Eirik gått. Maja gick in i glaskabinen på duschen för hon inte såg glaset och det slutade med världens skrattanfall så vi låg på golvet i badrummet och skrattade i typ 10 minuter. Sa jag att vi var lagom trötta? Nej detta var en sjukt bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback