My weekend

Såå då har ännu en helg passerat. I fredags när jag satt på matten kom Ms Doig och hämtade mig, blev lite rädd att jag gjort något men hon ville bara fråga om jag ville följa med på en musikfestival på Waikato University så ja det blev musik hela dagen istället för skola. Det var skolor från nästan hela nordön som var där och spelade, orchestras, guitar groups och jazz bands.
 
På kvällen åkte jag, Alan och Mary till Waikato Stadium för att kolla på rugby. Waikato förlorade mot Ogata med 26-19, men det var rätt kul ändå eftersom det var min första rubymatch. Det var ingen toppmatch så läktarna var inte direkt fulla, det är lite annat när Chiefs spelar liksom.
 
Igår kväll var jag på Leah's födelsedagsfest på kvällen. Det var riktigt trevligt och jag fick träffa massor av nya människor som tydligen går på skolan. Även en kille som var född i Sverige och bott i Stockholm tills han var 2 och sen flyttade han och hans familj till NZ. Känns så skumt att alla människorna där faktiskt går på min skola när jag aldrig sett dem förut, men nästan alla var year 13 och de har ju speciella ställen där de kan hänga under luncherna osv där inte vi i year 12 får hänga så det är antagligen därför. Men det var kul i alla fall.
 
Nu ska vi iväg på pizzanight hos Judy, hörs då xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback