Candyland

Min sista dag som 17 åring and it feels good!
Jag har varit i Hamilton i över en vecka nu och det känns jättebra. Trivs sjukt bra med min familj och skolan går också bra. Helt ärligt behöver jag ju knappt göra nått, bara gå dit och umgås med människor sen skiter lärarna för det mesta i om jag gör nått eller inte. Ungefär som skolan i Sverige de två sista veckorna innan sommarlovet så jag chillar galet. En av de dummaste frågorna jag hittills fått lär ju vara om Swedish House Mafia är från Sverige...

Anyway, förra veckan fick jag smaka på riktig kiwimat av mina kiwikompisar. Eller ja, mat kan man ju knappast kalla det. Men det är ett typiskt exempel på vad de äter till lunch i detta land. Bröd och chips. Förvånansvärt var det faktiskt gott, men det är inget jag tänker börja äta regelbundet direkt. I lördags var det rugbyfinal och efter en dålig start vann Chiefs till slut och jag lärde mig nästan hur rugby går till. Vill dock se en rugbymatch live innan jag lämnar landet.
 
Igår tog Tim och Britt mig till Candyland. Det var awesome eftersom man fick göra sin egen lollipop och de hade hur mycket annat godis som helst. Min lollipop blev ganska ful, det var tänkt att den skulle bli ett hjärta men den blev misslyckad så den såg mer ut som ett äpple till slut. Smakar likadant ändå så spela roll hur den ser ut, hehe. Idag firade vi Hannah's birthday i skolan eftersom hon fyllde år i helgen men var i Australien då och imorgon är det min tur att fylla år, wooopie! Så imorgon blir det pizzanight hemma hos oss.
 
Till mina friends och family: jag har nu skaffat ett NZ nummer så om ni har skickat något sms till mig sen jag åkte från Sverige har jag troligtvis inte sett det eftersom jag inte haft täckning sen vi var i Finland och nu sitter inte mitt svenska SIM kort i längre. Så vill ni ha kontakt med mig går det bra med facebook, skype, snapchat eller nått annat socialt nätverk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback